Welcome!

Benvinguts al Web oficial de DrumCircle.

Des d’aquest espai podrem conèixer l’activitat, saber-ne les finalitats, els beneficis, els objectius, veure les fotografies i els vídeos, resoldre dubtes, contactar-nos, enllaçar-nos amb les xarxes socials,... Saber-ne una mica més, al cap i a la fi, d’aquesta experiència vivencial i sensorial a través del ritme i de la percussió.

Benvinguts! – Welcome!

Drum Circle

DRUM CIRCLE

Què és i com funciona

Empreses

Empreses

Coaching -Team building

10 sessions

10 sessions

Treball grupal continu

Ertap

El projecte ERTAP neix, a mitjans dels anys 90, de la cooperativitat que necessita un instrumentista per expressar-se amb naturalitat davant la música, i amb la finalitat de generar un espai de recerca i estudi de la mateixa, partint de la bateria i de la percussió.

The main peculiarity of Propecia is Finasteride as an active component. The drug rxpropecia.com promotes serious influences on the overall male body functioning, as well as a specific impact on definite functions. Generally, Finasteride blocks the production of dihydrotestosterone that contributes to male baldness development greatly. Originally, the medication was approved by FDA as a prostate enlargement remedy, though, further, it turned out to be more effective as a baldness treatment.

 

Més informació a www.ertap.com

logo ERTAP

Santi Carcasona

Santi Carcasona

Familiar

Familiar

Clapping Music DrumCircle

Demo Image