Santi Carcasona - DrumCircle.cat

Hola. Em dic Santi Carcasona. Sóc músic professional des de l’any 1998.

Des d’aleshores fins ara he treballat per a diferents bandes i artistes, tan en estudi com en directe, així com també en programes de TV i espectacles de teatre musical.

En el terreny de la difusió he estat Redactor en cap de la revista Batería Total (la versió en espanyola de Modern Drummer Magazine) des de 2002 a 2003 i de 2009 a 2012.

Com a educador he treballat donant classes de bateria, conjunt instrumental, i algunes teòriques en diferents escoles (tan publiques com privades) i també a nivell particular.

Sóc cofundador del projecte Ertap i coautor, juntament amb en Toni Pagès, dels llibres de bateria Funk·namental I i II (ISBN: 84-934112-5-6).

He estat col·laborador de la Virtual Drummer School realitzant tasques de correcció i edició de partitures.

Administer Diflucan in exact dose prescribed by rxmedson.com your doctor. Follow other safety instructions to eliminate the risk of possible disorders and complications. A higher or lower medicine dose can result in either no effect or devastating adverse reactions. Keep in mind that Diflucan should never be administered without previous doctor’s consultation. The type and severity of the infection influence the intake recommendations much, for example, a single Diflucan dose is enough for treatment of vaginal infection, while regular medication use may be required for other conditions.

Des de la primavera de 2011 que he engegat una nova ruta en el terreny professional, investigant, aprenent, treballant, creant i coneixent els Drum Circles.

A mitjans de 2013 vaig viatjar fins als EUA per aprendre de primera ma tot el què es refereix a aquesta nova disciplina. 

 

Aquests van ser els meus treballs, classes i estudis durant la meva aventura americana: 

  • Adventures in Improvisation (NewYork, 2013) – Music for People, amb els professors Jim Oshinsky, Julie Weber i Mary Knysh.
  • Beat the Odds (Los Angeles, 2013) – Formació per facilitadors de grups de persones amb risc d’exclusió, impartit per UCLArts and Healthing, amb Mike De Menno, Ping Ho i Giselle Friedman.
  • Diferents tallers, classes i formació sobre Drum Circles a New York, Los Angeles i San Francisco, amb professors i professionals com John Fitzgerald, Mike De Menno, Kalani, Chris Ramirez, Alex Spurkel, Kathy Quain, Jeni Swerldow, Dave Delullio, Brian T. Carter, Christine Stevens, i altres.
  • Recreational Music Center (Los Angeles, 2013) – Participació de diferents programes impartits pel RMC amb diferents professors, finalitats i aplicacions.
  • Master Class de percussió corporal amb Keith Terry (San Francisco, 2013).
  • Village Music Circles (Kassel, Alemanya. 2013) – Challenge Program in DC Facilitation. Impartit per Arthur Hull.


A part de l'experiència als Estats Units, he participat en els següents tallers o workshops:

  • Mètode SSM amb Santi Serratosa (Barcelona, 2011 i 2013)
  • Village Music Circles (Kassel, Alemanya. 2013) – Challenge Program in DC Facilitation. Impartit por Arthur Hull.