Premsa i opinió

Escrit per Super User on . Posted in Uncategorised

Opinió

   • Montse Uran

    M'ho vaig passar molt bé i vaig aprendre moltes coses. Unes que no les sabia i unes altres que no sabia que les sabia.
   • Miquel Barcelona

    Tots els jocs i patrons em van entrar súper bé i sentia llibertat absoluta per provar. Tot era prou nou com perquè em vingués de gust equivocar-me i descobrir.
   • Griselda Astudillo

    Ha estat molt bonic! L'energia del grup era molt guai! Felicitats per la idea! ...i gràcies per haver-nos convidat a compartir-la!
   • Maria Casas

    Ha estat una experiència sorprenentment terapèutica.
   • Alba Irigoyen

    Timbre. Un noi em dóna la benvinguda. Amunt. Respira. Relaxa't. Connecta amb tu, amb el teu cos. Batega. Un cercle ple de diversitat. Desconeguts i un conegut: en Santi. Ganes. Engeguem: comença el Drum Circle! Primer instrument: el meu cos, la meva veu. Sóc un desastre musical. I què? Tots junts sonem prou bé, ens complementem. Cada vegada sóc menys jo i més tothom. M'equivoco, em reenganxo. Jugo, provo, per què no? No hi perdo res. Guanyo molt. Al final sí que perdo alguna cosa: la vergonya. Cercle de somriures. Un director d'orquestra que és tot energia i coordinació. Un company camuflat entremig del cercle que és l'espurna que encén les ganes de fer-ho sonar tot. Instruments. Joguines. Tant se val, l'objectiu és passar-ho bé i deixar fora d'aquelles quatre parets els mals de cap. Objectiu aconseguit. Hi tornarem. Fins aviat, cercle de somriures i de nous coneguts. Que el ritme no deixi de bategar!

Premsa